Forskel På Varmepumpe Og Køleanlæg

11. June 2021
Pixabay

Du kan nemt komme til at forveksle luft til luft varmepumper med køleanlæg som airconditions.

De ligner nemlig hinanden og har samme opbygning, så de er ikke sådan lige til at skildre fra hinanden.

Dog skal du være opmærksom på at der findes forskellige former for varmepumper og her er det kun luft til luft varmepumpen du kan sammenligne med aircondition. 

En luft til luft varmepumpe er primært designet til at skulle varme og er en opvarmningskilde i nogle hjem og sommerhuse.

I modsætning er aircondition lavet til at køle luften i rum ned med.

Nu kommer vi så til det indviklede, for en varmepumpe kan faktisk typisk også køle og rigtig mange aircondition kan også varme.

Det kommer måske alligevel ikke helt som en overraskelse når de nu er bygget ret ens op.

Derfor ser man nok bedst forskellen på de to apparater ved at kigge på deres funktioner.

For hvor funktionerne på en varmepumpe vil ligge op til at den skal varme og derfor have mere fokus på varmefunktionerne, så vil et aircondition være lidt modsat, med fokus på at køle.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med avXperten. køb støvsuger og andre husholdnings apparater fra avXpertens store udvalg.

17. February 2021
Der er mange fordele ved at få lagt gulvvarme. Udover bedre økonomi og miljøvenlighed, så giver det selvfølgelig også en utrolig komfort. Me… Læs mere
01. December 2020
Gulvvarme er blevet mere og mere populært. Især er det flittigt brugt i nybyggede huse, hvor den gode og moderne isolation skaber rigtig god… Læs mere