Hvordan Fjerner Man Fugt I Kælder?

09. June 2021
Pixabay / Tama66

Har du en fugtig kælder og du vil gerne have et par gode råd med på vejen, om hvordan du fjerner det?

Så skal du læse med her, da en fugtig kælder som oftest også lugter lidt af hengemt, hvilket ikke lige er sagen. Specielt ikke hvis du bruger din kælder til at opbevare effekter i.

Det bedste du kan gøre, når du har en fugtig kælder er at lufte ud, så der kommer lidt luft cirkulation. På den måde bliver luften skiftet ud og der kommer ny dejlig frisk luft ind i kælderen. Dog skal du være påpasselig med at lufte ud på meget fugtige eller regnfulde dage, da dette blot vil have den modsatte effekt.

I dag kan man købe mange forskellige typer af affugtere, som kan hjælpe dig med at få en tør kælder. Her skal du være opmærksom på, at kælderen ikke bliver for tør, da dette heller ikke er godt for sundheden i dit hus.

Det er også en mulighed at anlægge dræn hele vejen rundt om huset, dette er en meget bekostelig affære og ikke noget, man kan gøre selv. Her bliver der gravet ned tæt på soklen, hvori der bliver lagt grus og lignende, som skal hjælpe regnvandet med at løbe over i kloakken.

Hermed håber jeg at din kælder bliver lidt mere tør, om du benytter den ene eller anden metode er helt op til dig.

Skiltet øverst viser at dette tekstindhold, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hvor du shopper et stort sortiment med Marguerit. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.